VIAȚA INTIMĂ

Pe parcursul vieții, toate femeile se confruntă cu numeroase schimbări ale corpului care, adesea, afectează echilibrul intim și starea de bine și care, limitează plăcerea pe care o resimțim în timpul actului sexual.

 

CITIȚI MAI MULT

MĂRTURII

"După sarcină dorința mea sexuală era foarte scăzută. Eram tristă și mă simțeam frustrată așa că m-am hotărât să iau LIBIFEME®. După numai 2 luni, am simțit că dorința mea sexuală și lubrifierea vaginală au crescut. Acum, mă simt așa de bine încât continui să iau medicamentul! Este, cu adevărat, de necrezut că, dorința pe care o simt pentru soțul meu și plăcerea pe care o experimentez au revenit. Mulțumesc!"

P., 33 de ani

"Am auzit de LIBIFEME® cu 3 luni în urmă și m-am gândit să încerc. La început nu am observat vreo diferență dar, după prima lună, am început să simt mai multă plăcere în timpul actului sexual cu prietenul meu și m-am simțit mai lubrifiată. De atunci am devenit un mare fan al LIBIFEME®."

Anne L., 39 de ani

"M-am hotărât să încerc LIBIFEME® Meno 50+ , după ce mi-a fost recomandat de o prietenă, deoarece mă confruntam cu o uscăciune vaginală ca urmare a menopauzei care se instalase de timpuriu. După ce am luat tabletele timp de 3 săptămâni, am început să mă simt mai lubrifiată iar tenul meu era mai puțin tern și mai hidratat. Iau tabletele deja de 4 luni și mă simt minunat deoarece mi-a influențat în mod pozitiv și vitalitatea sexuală!"

M., 46 de ani

"De când am început să iau LIBIFEME® Meno 50+ , nu pot să nu le spun și prietenelor mele despre el. După cum am observat, LIBIFEME® Meno 50+ m-a ajutat să rezolv mare parte din problemele cu care mă confruntam după intrarea la menopauză, și care îmi îngreunau viața mea de femeie căsătorită. Schimbarea lubrifierii vaginale din cauza căreia relațiile sexuale erau amânate sau dureroase este uimitoare! Așa că, sfatul meu pentru toate femeile este să înceapă să ia LIBIFEME® Meno 50+ deoarece îmbunătățește activitatea sexuală, contribuind la fericirea noastră deplină"

L., 62 de ani